12.5.06

Zapatero respira i Espanya riu. Tots a pastar fang

És vergonyós com ens hem de veure... No pot haver-hi una altre manera d’arreglar les coses? S’ha de fer tot enmig d’un escàndol polític?

Ahir Pasqual Maragall va decidir trencar el tripartit i fer fora a Esquerra Republicana del govern de Catalunya. Sembla que aquí hi ha un treball molt acurat del PSOE per una banda i de CIU per una altre. En resum, s’ha aconseguit que tots els catalans quedem com a uns desesperats per a l’Estatut, com a uns radicals o com uns xixarelos. Aquest estatut que no ens denomina com a nació (cosa que a mi em faria molta il•lusió) però si que ens dona més competències de les que teníem fins ara.

Com acabarà aquest estira i arronsa? Aviat hi ha el referèndum per a l’Estatut i ja sestà planejant les noves eleccions per a la Generalitat de Catalunya. Estem ben arreglats amb aquests polítics de poca monta que tenim ara.

Ara només em ve al cap aquella senyora que va anar a firmar contra l’estatut (les 4.000.000 de firmes presentades pel PP, entre d’elles la gran firma del SuperMan, o del Mikey Mouse). A aquella senyora li van preguntar el perquè de la seva firma i ella tota decidida va clamar: CONTRA ESOS, CONTRA LOS CATALANES... Apa senyora vagi-se’n a cuidar cabres o millor dit... vagi-se’n a pastar fang!

Deixeu-nos en pau, deixeu-nos governar tranquilament... pregunto: Hi haurà un dia en que les decisions dels nostres polítics no vindran predecidides per els Espanyolitos?

SABEU QUE? ANEU-VOS-EN TOTS A PASTAR FANG I DEIXEU-NOS EN PAU!
counter