8.5.06

Red Bull Air Race World Series = KK


2 hores anar i 4 de tornada....

No sé de qui va ser la meravellosa idea d’anar a veure l’espectacle aeri que promocionava Red Bull Air Race World Series aquest dissabte a Barcelona, però va se´r, per mi, un error molt gran haver-hi anat.

Tot va començar el dissabte a les 15:30 quan vam marxar de Manresa cap a Barcelona. El trajecte normalment és de 45 minuts, nosaltres ho vam fer en 2 hores... cues interminables en la ronda litoral. Exasperació de 5 persones entaforades dins un Ford Focus, però les ganes de veure els avions, encara ens mantenien amb ganes de fer cua.

Arribem a l’espectacle i ens situem al primer lloc que creiem que ho podrem veure força bé. La sorpresa apareix quan tot l’espectacle consisteix a 10 avionetes que fan piruetes espectaculars... però entre avioneta i avioneta passen 10 minuts...

Marxem força contents però tampoc entusiasmats per el que acabem de veure... Arribem al pàrquing i passa una cosa que mai m’havia passat... FEM CUA DINS DEL PÀRQUING.... una hora i mitja de cua entaforats en la planta P3 del pàrquing de Diagonal Mar... quina desesperació...

Ja hem arribat a casa... hem vist 45 minuts d’espectacle i hem estat 6 hores dins d’un cotxe... hora d’anar a dormir, hora d’oblidar aquest dia.
counter