4.5.06

Publicitat en la web

Hola a tots,

He decidit ficar una mica de publicitat al blog per veure si puc treure'm alguns calerons. Aquests calerons anirien directament a comprar un domini per al blog i per altres projectes que tinc en ment.

He intentat que la publicitat fos el mínim intrusiva ja que a vegades et trobes amb dificultats per llegir una pàgina a causa de la publicitat que hi ha en aquesta.

Us demanaria una petita col·laboració i de tant en tant fer un clic al baner no costa res i així col·laboreu de forma desinteresada en el desenvolupament de la web.

Us en dono les gràcies. També he inclos banners per si us voleu apuntar a un sistema bastant bo que és el de que et paguen per rebre correus de publicitat. No cregueu que n'envien mils cada dia, en pots rebre uns 5 - 10 a la setmana i per això et paguen.

Us invito a col·laborar i us dono los gràcies per avançat.

3 Comentaris:

Anonymous Newman ha escrit...

Quan cobres per cada mail rebut?

12:03 p. m.  
Blogger Calp ha escrit...

Et fico el que em diu la web:

¡Cada vez que leas un correo electrónico promocional de Es-fácil! ganarás dinero! Desde el momento que te afilies a Es-facil! ganarás 0.03 euros por cada correo promocional que te enviemos. Así de fácil.

¡Eso no es todo!. Cuando se apunte un amigo a Es-fácil! referido por tí, cobrarás 0.01 euros por cada correo promocional que le enviemos. ¡Y otros 0,01 euros por cada correo que enviemos a los amigos de tus amigos... así hasta cinco niveles.

Has leido bien. Cobrarás por tus correos, los correos que reciban las personas referidas por ti, hasta cinco niveles. ¡Ahora multiplica, y calcula cuánto puedes ganar!
Por ejemplo: Te unes a Es-fácil!, y consigues apuntar a sólo diez personas; cada una de ellas apunta a otras diez personas, y así sucesivamente. Si cada uno recibe sólo dos correos al mes, cobrarías 222.26 euros cada mes., sólo por leer dos correos al mes. ¡Imagínate cúanto podrías cobrar si en lugar de 10 referidos consigues 50! Pero no te lo queremos poner difícil. Queremos que Es-fácil! sea fácil. Si lo deseas, te podemos ayudar a calcularlo.

12:15 p. m.  
Anonymous Newman ha escrit...

Gràcies

1:17 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal

counter