2.5.06

En venda, entrades per a la final de la Champions Leage!

Ja va arribant l’hora i les martingales que cada any uns quants seguidors del futbol per aconseguir entrades es posen en marxa.

El 17 de maig hi haurà la final de la Champions Leage entre el F.C. Barcelona i l’Arsenal. Les entrades per al club barceloni han estat 21.000 i ja s’estan movent fils per vendre i comprar-les. Repassem diferents estratègies:

1.- El RACC en posarà 8.000 demà, dia 03/05/2006 a la venta. Ahir dia 01 de Maig a partir de les 7 de la tarda, alguns seguidors començaren a fer cua a les portes del RACC... més de 36 hores per aconseguir una de les apreciades entrades. Veien l’agonia d’aquests seguidors.... calculo que les 8.000 entrades es vendran en menys de tres hores.

2.- Una altre manera d’aconseguir-ne era per als socis mitjançant un sorteig.... Conec moltes penyes que ha agafat tots els carnets de socis que tenien a la seva disposició i han anat inscriguent a tots ells en el sorteig. El més impressionant és la manera que ho han fet... durant varis dies han anat inscriguent un per un els carnets de socis però en hores diferents, així tindran un major rang de números per al sorteig. Jo no sé com està realitzada l’assignació de números, però com a informàtic l’hagués fet al•legatori per així, evitar aquesta situació.

3.- Ja trobem per la xarxa entrades en venta. Per exemple, actualment en eBay hi ha varies ofertes, una d’elles és de dues entrades a 1800 €, és a dir, 900€ cada entrada.

Jo no sé si em tocarà o no una entrada, però el que veig cada cop que hi ha un succés d’aquesta magnitud la gent s’ho pensa tot per poder-hi anar o simplement poder-ne treure profit.

A tots els que viatgeu a Paris... Felicitats i que el Barça guanyi!counter