4.5.06

Barça Campió!!!!

El Barça ha guanyat la segona lliga seguida, a la mitja part del partit contra el Celta que ha acabat 0 a 1. El Mallorca en aquell moment havia derrotat el València proclamant campions els blaugrana. En moltes ciutats arreu del país s'ha celebrat la Lliga al carrer, especialment a Barcelona on la Rambla ha estat pleníssima. Passada la una de la matinada alguns grups han provocat incidents, fins que els Mossos han acabat amb la concentració.

La Rambla de Barcelona, tal i com és tradicional, s'ha omplert ràpidament d'afeccionats que cridaven tota mena de consignes a favor del Barça quan encara no s'havia acabat el partit amb el Celta, però encara n'han arribat més així que la victòria a Balaídos s'ha fet definitiva. Bengales de colors, traques, coets i tota mena de petards es fan sentir al capdamunt de la Rambla per sobre dels crits de 'campions, campions, campions!' o de 'Barça, Barça, Barça!'.

També s'han sentit molts crits a favor d'Oleguer Presas mentre onejaven banderes del Barça. La Guàrdia Urbana de Barcelona estima que s'hi han concentrat unes vint mil persones. Tres mil més es van desplaçar fins a l'aeroport del Prat per rebre la comitiva blaugrana provinent de Vigo. Un autocar descobert ha traslladat l'equip tècnic i els jugadors fins al Camp Nou pels volts de quarts de quatre del matí.

(font Vilaweb)

Ja som campions! El Barça després de demostrar tot el seu poder ha aconseguit la seva divuitena lliga. Ja érem campions en la mitja part però el Barça, aquest Barça que últimament ens fa plorar d’alegria no es va arronsar davant del Celta. Va sortir a la segona part com si la lliga depengués de marcar un gol! Quin Barça! Quina Alegria!

Al poble tot eren petards, lladrucs de gos, crits, bocines de cotxes i cants de BARÇA – BARÇA o de VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!

Ja som campions de la Lliga, ara ens falta la Champions!
Visca el Barça i visca Catalunya!!!!!!!
counter